top of page
Een scherp beeld
van talent

WYS Assessment Bureau

Assessments van hoge kwaliteit

Strategie is één, vervolgens heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig om deze tot leven te brengen. Alleen dan ben je als organisatie succesvol. Onze assessments helpen je daarbij. Je krijgt eerlijke feedback en onafhankelijk advies over sterke kanten, ontwikkelpunten en potentieel. Op basis daarvan maak je onderbouwde keuzes over de benoeming, doorstroom en ontwikkeling van talent. 

Resultaat van een assessment

   Zeker weten dat de match tussen persoon en job goed is

   Advies over de volgende loopbaanstap

   Zicht op (leiderschap)potentieel  

   Mensen en teams gericht, versneld ontwikkelen 

   Talent optimaal, duurzaam inzetten.

Ervaren partner

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met assessments, van trainee tot executive en van start-up tot multinational. Wij weten waar we het over hebben en verstaan ons vak.

De assessmentpsychologen van WYS zijn allen aangesloten bij en werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent bijvoorbeeld dat wij uitsluitend werken met testen en vragenlijsten die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Je kunt bij WYS ook terecht voor assessments in het Engels. 

ASSESSMENTS DIE WIJ AANBIEDEN

Selectieassessment

De juiste persoon

op de juiste plek. 

Selectieassessment Stoelen.jpg

Is dit de juiste persoon voor de job? Zit het erin? Wat is het risico? Een selectie assessment geeft zekerheid. 

Wij schakelen snel waardoor je vaart houdt in het sollicitatieproces. 

Ontwikkelassessment  

Ontwikkelassessment Superwoman.jpg

Groei versnellen.

 

Het beste uit mensen en teams halen. Je krijgt inzicht in sterke - en ontwikkelpunten en in (doorgroei)mogelijkheden. Door onze coachende aanpak krijgt ontwikkeling meteen een boost. De juiste tool om inzicht te krijgen in het potentieel van mensen en ontwikkeling te versnellen. 

Loopbaanassessment

Loopbaanonderzoek%20Vrouw%20Kruispunt_ed

Opnieuw richting kiezen.

Wat is een goede volgende stap? Wat zijn talenten, wensen en ambities en (waar) raken deze de doelen van de organisatie?  

Een loopbaanassessment geeft richting aan een optimale, duurzame inzet van talent.

ONZE ASSESSMENTS BEOORDEELD

“Mijn ervaring met WYS is zeer positief. Naast het opleveren van zeer treffende assessment rapporten en adviezen, is Wendy erg sterk in het vooraf afstemmen wat er echt nodig is en achteraf borgen dat er ook iets met het rapport/advies wordt gedaan. Zowel werknemer als werkgever worden hierin betrokken. Daarnaast is Wendy iemand die energie en plezier uitstraalt en meeneemt in haar werk! Absolute aanrader!”

Matthijs Wink, Managing Director De Buurtboer.

“Van de kandidaten heb ik de terugkoppeling ontvangen dat het assessment coachend, leerzaam, inzicht verschaffend was, en dat het niet als een assessment werd ervaren, oftewel de kandidaat voelde zich op zijn/haar gemak. Van een goede afronding van het proces was tevens sprake.”

Joyce Witte, HR business partner Festo

“Mijn complimenten voor de leesbaarheid van het assessmentverslag. Ik vind het een duidelijk goed te lezen verslag in een taal die ik begrijp.” 

Richard de Baat, Projectleider DDM

“Voor een aantal mensen was het assessment een nieuwe ervaring, ze waren best zenuwachtig. Het belangrijkste werd snel gerealiseerd; iedereen voelde zich ,,thuis“. Het assessment was scherp en doortastend. Over de uitkomst sprak iedereen uit 'het is duidelijk, en ik herken mij daarin.' Het vervolgtraject zijn wij al ingeslagen, met de voorgestelde trainingen. Dit is nog niet afgerond, maar ik hoor positieve reacties.”

Theo Velis, CEO DDM

“Het assessmentverslag is herkenbaar. Met respectvolle feedback voor de kandidaat”

Nicky Huizinga, HR directeur Zorgspectrum

“Diverse malen heb ik gebruikt gemaakt van de diensten van WYS. Met ervaring en expertise wordt een pragmatische aanpak gekozen passend bij de opdracht en kandidaat. De professionele feedback op hoofdlijnen, maar met oog voor de belangrijkste details, gaven mij een beter inzicht en de mogelijkheid de juiste beslissingen te nemen.”

Patrick Bruijn, Sales Manager Industrial Automation Benelux 

“Mijn complimenten, in korte tijd zo veel mensen getest en zo zorgvuldig gedaan. Het klopt wat er staat, zeggen zelfs mensen met een negatief advies. En jullie verslagen leveren fantastische speerpunten voor de ontwikkelplannen.”

Pieter Jongbloed, HR Manager Veenman

bottom of page