top of page
Tell
me 
why

Referenties WYS adviseurs

Wat anderen zeggen

 

“Mijn complimenten, in korte tijd zo veel mensen getest en zo zorgvuldig gedaan. Het klopt wat er staat, zeggen zelfs mensen met een negatief advies. En jullie verslagen leveren fantastische speerpunten voor de ontwikkelplannen.”

Pieter Jongbloed, HR Manager Veenman A Xerox company

“Voor een aantal was het assessment een nieuwe ervaring. Ze waren best zenuwachtig. Het belangrijkste werd snel gerealiseerd; iedereen voelde zich ,,thuis“. Het assessment was scherp en doortastend. Over de uitkomst sprak iedereen uit 'het is duidelijk, en ik herken mij daarin.' Het vervolgtraject zijn wij al ingeslagen, met de voorgestelde trainingen. Dit is nog niet afgerond, maar ik hoor positieve reacties.”

Theo Velis, CEO DDM

“I have known Wendy for more than 5 years through different leadership training. What is quite unique and so effective in Wendy's approach is her ability to understand, connect to her audience and by doing so she is able to let everyone really open up and build leadership capabilities on their core value and strength.”

Christophe Fouquet, EVP-EUV business line ASML Board Member

“Het assessmentverslag is herkenbaar. Met respectvolle feedback voor de kandidaat.”

  Nicky Huizinga, HR directeur Zorgspectrum

“Wendy coacht op een professionele en persoonlijke manier. Ze heeft de ervaring, kennis en expertise om snel aansluiting te vinden, de vraag te doorgronden en deze met de coachee te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Dat doet ze op een gelijkwaardige en plezierige manier. In het coachingsproces is Wendy zorgvuldig en gericht op het onderhouden van een goed contact met zowel werkgever en coachee, ook om het geleerde in de (werk)praktijk te borgen.”

Jessica Westerik, Hoofd beleid Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) Ministerie van Veiligheid en Justitie.

“Wendy is organised, thorough and compassionate. She is sensitive to the needs of the audience. Her coachingstyle is open and invites participation.''

Danielle Geel, HR Elckerlyc International School 

“Mijn ervaring met WYS is zeer positief. Naast het opleveren van zeer treffende assessment rapporten en adviezen, is Wendy erg sterk in het vooraf afstemmen wat er echt nodig is en achteraf borgen dat er ook iets met het rapport/advies wordt gedaan. Zowel werknemer als werkgever worden hierin betrokken. Daarnaast neemt Wendy energie en plezier mee naar het werk! Absolute aanrader!”

Matthijs Wink, Managing Director De Buurtboer.

“Van de kandidaten heb ik de terugkoppeling ontvangen dat het assessment coachend, leerzaam, inzicht verschaffend was, en dat het niet als een assessment werd ervaren, oftewel de kandidaat voelde zich op zijn gemak. Van een goede afronding van het proces was tevens sprake.”

Joyce Witte, HR business partner Festo

“Wendy is een fijne coach. We hadden vanaf dag één een goede klink. Wendy luistert goed en is doortastend. Ze wist een veilige sfeer te creëren en met een open blik gingen we op zoek naar praktische handvatten, die bij mij passen. Het coachingstraject is nu een paar maanden afgerond en wat ik bereikt en geleerd heb, pas ik bijna dagelijks toe. Doel bereikt!”

Medewerker van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Ministerie van Veiligheid en Justitie.

“Mijn complimenten voor de leesbaarheid van het assessmentverslag. Ik vind het een duidelijk, goed te lezen verslag in een taal die ik begrijp.”

Richard de Baat, Projectleider DDM

“Het assessmenttraject heb ik als zeer positief ervaren. Het traject heeft mij naast een bevestiging van mijn kwaliteiten ook duidelijk inzicht gegeven in mijn ontwikkelpunten. Op basis van een persoonlijk interview, een aantal testen en een rollenspel weten zij in zeer korte tijd een strak en herkenbaar verslag te schrijven waar ik vandaag de dag nog steeds iets aan heb.”

Sebastiaan Beltman, Head of Projects & Customer Care De Buurtboer

“Een zeer persoonlijk intensieve benadering, die uitdaagt tot een verdere ontwikkeling van je eigen persoonlijkheid.” 

Kristian Weijts, Transport Director NewCold

“Diverse malen heb ik gebruikt gemaakt van de diensten van WYS. Met ervaring en expertise wordt een pragmatische aanpak gekozen passend bij de opdracht en kandidaat. Professionele feedback op hoofdlijnen maar met oog voor de belangrijkste details gaven mij een beter inzicht en de mogelijkheid de juiste beslissingen te nemen.” 

Patrick Bruijn, Sales Manager Industrial Automation Benelux 

x

bottom of page